شرکت پدیده قهوه آذربایجان با برندهای آزگارد (Azgard) و وایکینگ، از سال 1398 به صورت تخصصی و حرفه‌ای در صنعت قهوه کشور آغاز به کار کرده است. این کارخانه برشته‌کاری قهوه، تلاش خود را برای فرآوری قهوه با کیفیت بالا با نام تجاری وایکینگ آغاز کرده و یک تیم متخصص را برای دستیابی به این هدف گرد هم آورده است.

شرکت پدیده قهوه آذربایجان با برندهای آزگارد (Azgard) و وایکینگ، از سال ۱۳۹۸ به صورت تخصصی و حرفه‌ای در صنعت قهوه کشور آغاز به کار کرده است. این کارخانه برشته‌کاری قهوه، تلاش خود را برای فرآوری قهوه با کیفیت بالا با نام تجاری وایکینگ آغاز کرده و یک تیم متخصص را برای دستیابی به این هدف گرد هم آورده است.

به گزارش ندای البرز به نقل از تولیدگران کارآفرین: احمد سجادی‌فر| مهندس سپهر کریمی‌راد، رئیس هیات مدیره شرکت پدیده قهوه آذربایجان، درباره فعالیت‌های این شرکت می‌گوید: «علاوه بر  رُست دانه‌ی قهوه، محصولاتی از قبیل پودر قهوه ترک، پودر هات‌چاکلت و پودر چای ماسالا نیز در سبد کالایی ما وجود دارد.»

 

وی همچنین به کیفیت محصولات تولیدی این شرکت اشاره کرد و افزود: «وجه تمایز ما کاراکترسازی و طراحی خاص بسته‌بندی است. بسته‌بندی قهوه‌های این شرکت دارای زیپ و سوپاپ تخلیه هوا است که به حفظ کیفیت و عطر و طعم قهوه کمک می‌کند.»

مهندس کریمی راد درباره نوع بسته‌بندی محصولات گفته است: «تمامی محصولات ما در بسته‌بندی‌های حرفه‌ای و جذاب طراحی شده‌اند که مشتریان از دیدن رنگ‌های منحصر به فرد و خاص آن‌ها لذت ببرند.»

رئیس هیات مدیره شرکت همچنین به فرآیند کیفی‌سازی محصول اشاره کرد و گفت: «پس از برشته کردن قهوه، دانه‌ها توسط دستگاه سنگ‌زدایی و سپس سورتینگ می‌شوند.»

وی محصولات این شرکت را دارای استانداردهای لازم برای مصرف دانست و گفت: «همه محصولات شرکت پدیده قهوه آذربایجان دارای سیب سلامت و پروانه بهداشت هستند.»

مدیرعامل شرکت، مهندس امیرحسین دین‌محمدی، درباره فعالیت‌های این برند گفت: «در طول چهار سال و نیم فعالیت، موفق به تأسیس نمایندگی‌ها و عاملیت‌های فروش در ۲۴ شهر شده‌ایم.»

وی همچنین از آغاز مذاکرات برای صادرات محصولات قهوه این شرکت خبر داد و اظهار داشت: «مذاکراتی با دو کشور روسیه و کویت در مراحل نهایی قرار دارد و به زودی آغاز خواهد شد.»

مدیرعامل شرکت، ظرفیت تولید قهوه در این کارخانه را حدود ۲۰ تن در ماه دانست و افزود: «اگر تسهیلات و حمایت‌های دولتی به ما کمک کند، این ظرفیت می‌تواند تا ۴۰ تن در ماه افزایش یابد و این امر علاوه بر اشتغالزایی در تبریز، موجب رونق بیشتر کارخانه خواهد شد.»

وی همچنین درباره چالش‌های صنعت قهوه تصریح کرد: «عمده مشکل در این صنعت، تأمین دانه سبز قهوه است که به دلیل نوسانات ارزی با چالش مواجه هستیم و امیدواریم این مسئله با طرح در وزارت صمت یا وزارت جهاد کشاورزی حل شود.»

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی این شرکت به آدرس https://iran-viking.info یا از طریق شماره تلفن ۰۴۱۳۶۶۸۱۳۶۰ با بخش فروش و پشتیبانی شرکت تماس بگیرند.

تفاوت در هر فنجان: چرا قهوه پدیده قهوه آذربایجان متمایز است؛

تفاوت در هر فنجان: چرا قهوه پدیده قهوه آذربایجان متمایز است؛