صنعت آبزیپروری به یکی از مهمترین بخشهای تولید غذا و تأمین پروتئین و ایجاد امنیت غذایی کشور تبدیل شده است. صنعت تکثیر و پرورش میگو از اواخر دهه ۶۰ شمسی در ایران آغاز شده و در سه دهه اخیر، همزمان با رشد و توسعه این صنعت در سطح جهانی، توجه مسئولان به این حوزه در کشور افزایش یافته است. وجود اراضی ساحلی مستعد برای پرورش میگو در شمال و جنوب کشور و قیمت مناسب میگوی پرورشی در بازار جهانی، این توجه را دوچندان کرده است.
به گزارش ندای البرز به نقل از روستانیوز، شرکت دانه طلایی کمیجان در سال ۱۳۸۳ در فضایی به مساحت ۱۵ هزار متر مربع در شهرک صنعتی کمیجان در دو سایت افتتاح و آغاز به فعالیت نموده است.
سایت اول با ظرفیت سالانه ۱۰ هزار تن به تولید خوراک میگو و کپور مشغول است و سایت دوم، با استفاده از مجهزترین ماشینآلات به ظرفیت ۴۰ هزار تن در سال، تولید خوراک میگو، کپور، قزل آلا، ماهیان زینتی و دریایی را دنبال میکند.
مهندس علی قابضی، موسس شرکت دانه طلایی کمیجان، درباره فعالیتهای این شرکت میگوید: «این مجموعه با قدمت ۲۰ ساله، تحت نظر کارشناسان فنی و متخصص، سعی در بهروزسانی سازهها و تجهیزات خود مطابق با اصول و استانداردهای بهداشتی دارد تا با اطمینان کامل، محصولات تولیدی را به بازار عرضه کند.»
او با اشاره به هدف این شرکت برای تبدیل شدن به معتبرترین و تخصصیترین برند در حوزه تولید خوراک آبزیان، ادامه میدهد: «ما فرهنگی ایجاد کردهایم که اعضای تیم را حمایت کنیم تا خدمات استثنایی به مشتریان ارائه دهند.»
موسس شرکت دانه طلایی کمیجان توضیح میدهد که این شرکت در راستای تسریع فرآیند رشد و پرورش آبزیان، توجه ویژهای به کاهش آلودگی زیستی دارد و بهترین گزینهها را به مشتریان خود ارائه میدهد.
مهندس قابضی در ادامه به آینده صادرات و تولید خوراک اشاره کرده و میگوید: «ما در حال ایجاد کسبوکاری هستیم که در آن استانداردهای بالا در تمامی جوانب شرکت جاری و ساری باشد. در دانه طلایی، کیفیت اولویت اول ماست.»
او همچنین درباره مهمترین ویژگیهای خوراک تولیدی این شرکت میگوید: «شناخت دقیق نیازهای ماهی، علمی بودن فرمولهای غذایی، افزایش عملکرد رشد و کاهش ضریب تبدیل غذایی، و ارتقای سیستم ایمنی و افزایش مقاومت در برابر استرس و بیماری از مهمترین ویژگیهای خوراک تولیدی ماست.»
مهندس قابضی ضمن اشاره به دیگر ویژگیهای خوراک تولیدی آبزیان در این شرکت، به موارد زیر اشاره کرد: «تولید به دو فرم شناور و فرو رونده به منظور استفاده بهینه در انواع سیستمهای پرورشی، استفاده از روش اکستروژن که قابلیت هضم غذا را افزایش داده و عوامل بیماریزا را کاهش میدهد، و همچنین استفاده از دستگاه استاپلایزر در خط تولید برای پخت آرام خوراک که در بالا بردن قابلیت هضم و ماندگاری بیشتر پلت در آب مؤثر است.»
وی در ادامه به تولید محصولات مختلف برای خوراک آبزیان اشاره کرد و گفت: «در شرکت دانه طلایی کمیجان، یکی از اصلیترین محصولات تولیدی، تولید تخصصی خوراک میگو است که با تکیه بر اصول علمی-تخصصی، استانداردهای زیستی-بهداشتی و منافع پرورشدهندگان از سال ۱۳۹۵ آغاز شده است.»
مدیرتولید شرکت دانه طلایی کمیجان جناب آقای دکتر اسعدی درباره ویژگیهای دیگر خوراک میگو تولیدی در این شرکت بیان کرد: «از ویژگیهای خوراک تولیدی میگو در شرکت ما میتوان به استفاده از انواع پریبیوتیکها، چندین مرحله پخت با زمان طولانی، سایزبندی متناسب با مراحل رشد میگو، بالانس انواع ویتامین و مواد معدنی بر اساس شرایط آب و هوایی، قوامپذیری بالا و قابلیت هضم بسیار خوب اشاره کرد.»
دکتر اسعدی همچنین گفت: «با ترکیب اجزای مختلف از جمله پودر ماهی کیلکا، پودر ماهی ساردین، پودر ماهی اسکوئید، کلسترول، لسیتین، پریبیوتیک، ویتامین و مواد معدنی مختلف، توانستهایم با استفاده از اصول و فرآیندهای تخصصی در بخش تحقیق و توسعه شرکت، خوراک میگو مناسب برای رشد و وزنگیری تولید کنیم که در برابر آلودگیهای زیستمحیطی و پاتوژنها اعم از ویروس لکه سفید، باکتری ویبریو و دیگر عوامل بیماریزا مؤثر باشد.»
کارخانه دانه طلایی کمیجان در استان مرکزی، شهر کمیجان، کیلومتر ۴ جاده همدان، در شهرک صنعتی واقع شده است. مشتریان میتوانند برای ارتباط با این شرکت و کسب مشاوره با شماره تلفنهای ۰۸۶۳۵۴۶۹۰۱۸ و دپارتمان بازرگانی بخش خرید و فروش با شماره ۰۹۱۸۳۸۸۷۵۶۸ تماس حاصل نمایند. آدرس پایگاه اینترنتی این شرکت نیز www.danehtalaee.com است.
Wednesday, 11 December , 2024