‏‎به همّت متخصصین داخلی و پی‌گیری تاپیکو و حمایت شستا، کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه پس از ۱۳ سال توقف با تولید اسیدسیتریک گرید دارویی و غذایی احیا و دانش فنی آن برای اولین بار در کشور بومی شد.

احیای کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه پس از ۱۳ سال توقف، ‏‎به همّت متخصصین داخلی و پی‌گیری تاپیکو و حمایت شستا، کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه پس از ۱۳ سال توقف با تولید اسیدسیتریک گرید دارویی و غذایی احیا و دانش فنی آن برای اولین بار در کشور بومی شد.

‏‎به گزارش ندای البرز به نقل از شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپ‌نیوز)، شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی از شرکت‌های تابعه تاپیکو توانست مجتمع تولیدی اسید سیتریک کرمانشاه را پس از ۱۳ سال توقف احیا و پودر کریستالی اسید سیتریک با گرید دارویی و غذایی و خلوص بالای ۹۹/۵ درصد را به صورت آزمایشی با ظرفیت اسمی در این مجموعه تولید نماید.

مدیرعامل تاپیکو با اشاره به ارزش افزوده بالای این محصول و کاربرد گسترده در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی و صنعتی اظهار داشت: احیای مجدد این مجموعه علی‌رغم وجود تحریم و قطع همکاری شرکت سازنده اروپایی و نبود تکنولوژی ساخت در داخل، دستاوردی بسیار بزرگ از حیث امنیت غذایی و دارویی در کشور است که با حمایت‌های شستا اتفاق افتاد.

‏‎دکتر بابک افقهی با اعلام این که تولید مستمر با ظرفیت اسمی ۱۲ هزار تن در سال در دستور کار است و به زودی عملیاتی می‌شود، گفت: با استمرار تولید، این مجموعه به یکی از مهم‌ترین شرکت‌های صنعتی ایران تبدیل خواهد شد و به چرخه اشتغال منطقه، اقتصاد و ارزآوری کشور کمک خواهد کرد.

‏‎گفتنی است، این کارخانه با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰۰ میلیون یورویی در سال ۸۵ به بهره‌برداری رسید و به عنوان تنها تولیدکننده اسیدسیتریک در زمان خود می‌توانست علاوه بر تأمین نیاز داخل، بُعد صادراتی هم داشته باشد که به دلیل واردات بی‌رویه اسیدسیتریک از سال ۸۹ ورشکست و تعطیل گردید.