بازی برد – برد برای صاحبان صنایع و دولت، مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با تشریح سه طرح مهم شرکت ملی گاز ایران برای بهینهسازی مصرف گاز و اجرای موفق آنها در استان اصفهان، از بازی برد – برد صاحبان صنایع و دولت در این فرآیند خبر داد.
به گزارش ندای البرز: ابوالقاسم عسکری در گفتوگو با شانا درباره اقدامهای شرکت گاز استان اصفهان بهمنظور عمل به مسئولیت اجتماعی اظهار کرد: این شرکت برای بهینهسازی موتورخانه واحدهای اداری، تجاری و گردشگری اقدام کرده است و با بهینهسازی ۱۴ هزار واحد موتورخانه در این استان تاکنون، رتبه نخست بهینهسازی موتورخانهها را بین دیگر استانها دارد.
وی با بیان اینکه مصرف انرژی مساحتی حدود ۷ میلیون مترمربع فضای گرمایشی با بهسازی ۱۴ هزار موتورخانه بهینه شده است، افزود: مصرف گاز طبیعی در استان اصفهان با انجام این کار، نسبت به مدت مشابه پیش از آن بیش از ۲۵ درصد صرفهجویی در پی داشته است.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان تصریح کرد: مصرف گاز بیش از هزار و ۲۰۰ فضای آموزشی، ۲۶۲ واحد هتل با مساحت بیش از ۱۳۰ هزار مترمربع تاکنون در استان اصفهان بهینهسازی شده است.
عسکری از صرفهجویی سالانه دهها میلیون مترمکعبی گاز طبیعی با بهینهسازی موتورخانه خبر داد و اعلام کرد میتوان از این حجم صرفهجویی در بخش تولید و دیگر بخشها بهره برد.
وی در ادامه با اشاره به موضوع پایداری شبکههای گاز طبیعی گفت: وزارت نفت و شرکت ملی گاز ایران طرحهای اولویتدار را بهصورت شیوهنامه ابلاغی وزیر نفت در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان توضیح داد: یکی از این طرحها ساخت واحدهای اسانجی است که از ترکیب مناسب گاز مایع (الپیجی) با هوا بهدست میآید و میتواند جایگزین گاز طبیعی شود.
عسکری ادامه داد: دومین فرآیند سرمایهگذاری تغریفشده این است که گاز طبیعی را بهطور سیانجی (گاز طبیعی فشردهشده) در مخازنی نگهداری و در زمانهای مورد نیاز از این ذخایر انرژی صنایع و مراکز کشور را تأمین کنیم.
وی تأکید کرد: سومین طرح ابلاغشده هم طرح مینیالانجی و ذخیره و تبدیل آن به گاز طبیعی است که امکان سرمایهگذاری برای پیشبرد این طرح برای همه سرمایهگذاران و صاحبان صنایع که ممکن است در فصلهای سرد با افت فشار و احتمالاً قطعی گاز روبهرو باشند، فراهم است.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان اعلام کرد: همه سرمایهگذاران و صاحبان واحدهای صنعتی میتوانند با ایجاد زیرساخت یکی از این طرحها و ذخیرهسازی انرژی در صنایع خود بهویژه در روزهای سرد سال از این انرژی خدادادی بهرهمند شوند.
به گفته عسکری، تاکنون در استان اصفهان سه واحد از طرحهای اسانجی اجرا شده و امکان بهرهبرداری آنها وجود دارد. از سویی همه صنایعی که در این استان این طرح را اجرا کردند در روزهای سرد سال و اوج مصرف گاز(در صورت قطعی) میتوانند با دریافت الپیجی و تولید اسانجی، سوخت مورد نیازشان را تأمین کنند.
وی گفت: حجم تولید اسانجی نیز برحسب نیاز هر واحد صنعتی احصا میشود و مقدار تولید هم به مقدار نیاز و توانایی زیرساختهای آنها بستگی دارد.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان یادآور شد: همه سرمایهگذاران و صاحبان صنایع و آنها که دریافت انرژی برایشان مهم است میتوانند با مراجعه به شرکت ملی گاز ایران و دریافت اسناد مناقصه طرحهای اسانجی، سیانجی و مینیالاناجی با تشخیص کارشناسان صنعت گاز یکی از طرحهای یادشده را اجرایی کنند تا در طول سال بتوانند سوخت مورد نیازشان را تأمین کنند.
عسکری اظهار کرد: شرکت ملی گاز ایران نیز مشوقهایی را در قالب حواله رایگان برای همه سرمایهگذاران تعیین کرده که در سایت شرکت ملی گاز ایران درج شده است که منافعی برد – برد برای صنایع، تولید و اشتغال و شرکت ملی گاز ایران دارد.
Thursday, 21 November , 2024