تمامی چالشهای پیش روی سرمایهگذار برداشته شود، فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با تاکید به دستگاههای اداری و اجراییی گفت: تمامی چالشهای پیش روی سرمایهگذار برداشته شود و حاشیه امن برای سرمایه گذاران ایجاد شود. به گزارش پایگاه خبری ندای البرز به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای البرز، دکتر البرزی در نشست صمیمانه با فعالان تولید […]
تمامی چالشهای پیش روی سرمایهگذار برداشته شود، فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با تاکید به دستگاههای اداری و اجراییی گفت: تمامی چالشهای پیش روی سرمایهگذار برداشته شود و حاشیه امن برای سرمایه گذاران ایجاد شود.
به گزارش پایگاه خبری ندای البرز به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای البرز، دکتر البرزی در نشست صمیمانه با فعالان تولید در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری که در محل سالن همایش ۹ دی شهر هشتگرد برگزار شد، گفت: شهرستان ساوجبلاغ جایگاه ویژهای در حوزه صنعت، کشاورزی دارد که نیازمند توجه است و مصمم هستیم در کارگروه حمایت از صنعت و سرمایه گذاری زمان رفع موانع پیش روی سرمایه گذاران برای برطرف کردن چالشها برنامه ریزی کنیم این نوید را به سرمایه گذاران میدهم که اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان کمتر از ۴۸ ساعت جواز تاسیس صادر نماید.
البرزی افزود: تحمل نخواهیم کرد که سرمایه گذاری که در تولید و اشتغال تاثیرگذار است، در مرکز استان و شهرستان سرگردان برای دریافت پاسخ به استعلامات باشد و پاسخ به استعلامات کمتر از ۱۰ روز صادر خواهد شد.
امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ نیز با اشاره به فرصتهای ویژه موجود شهرستان گفت: دسترسی به بازار ۱۷ میلیونی تهران و کرج از جمله فرصتهایی است که در شهرستان ساوجبلاغ ایجاد شده است.
حجت الاسلام مختاری گفت: تغییر کاربری اراضی کشاورزی از جمله مشکلات حوزه کشاورزی و باغداری است که دلیل آن مامسئولین هستیم که از کشاورز حمایت ننمودهایم.
حجت الاسلام مختاری افزود: تنها چهار رصد اراضی کشاورزی شهرستان سنددار هستند و مابقی قولنامهای بوده و به همین دلیل قانون اجازه ارائه خدمات به اراضی قولنامهای نمیدهد و این معضلی است که گریبانگیر کشاورزان شده و نمیتوانند موتور برق برای تامین آب مزارع خود تهیه کنند و اینگونه مجبور به تغییر کاربری و تبدیل اراضی کشاورزی به ویلا میگردند.
دکترحدادی نماینده مردم شهرستان ساوجبلاغ هم در بخشی از سخنان خود گفت: نظام اداری باید کارآمد باشد و فعالان اقتصادی به سهولت مشکلاتشان در این نظام رفع شود. متاسفانه حلقه مفقوده ارتباط دانشگاه با صنعت به وضوح مشاهده میشود که نیاز است دانشگاهها به جای کپی برداری و تئوری پردازی در کنار صنعت فعالیت نمایند چرا که حرکت دانش بنیان به تولید قوت میدهد.
وی با بیان اینکه بلااستفاده ماندن اراضی منابع طبیعی تهدیدی بیش نیست و باید به فرصت تبدیل شوند، افزود: زمین ۱۷۵ هکتاری بنیاد برکت نیز از اراضی منابع طبیعی بود که در اختیار ستاد فرمان امام (ره) قرار گرفت و در زمان حاضر شرکتهای مهمی در آن به فعالیت میپردازند.
در این نشست تعدادی از فعالان اقتصادی به نمایندگی از فعالان بخش تولید در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری به ارائه مشکلات و تبادل نظر و بررسی راهکار پرداختند.
Friday, 22 November , 2024