نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس) با سخنرانی سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور به صورت آنلاین و سجاد عباسی فشمی، دبیر نمایشگاه آغاز شد. به گزارش ندای البرز، مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ امروز با سخنرانی سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور به صورت آنلاین و سخنرانی‌های حضوری مهدی […]

نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس) با سخنرانی سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور به صورت آنلاین و سجاد عباسی فشمی، دبیر نمایشگاه آغاز شد.

به گزارش ندای البرز، مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ امروز با سخنرانی سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور به صورت آنلاین و سخنرانی‌های حضوری مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و سجاد عباسی فشمی، دبیر نمایشگاه برگزار شد.

دبیر نمایشگاه در این مراسم گفت: «پایه و بیس اصلی یک اکوسیستم موفق را استعدادهایی تشکیل می دهند که تفکر کارآفرینی در آنها به وجود آمده است.  رویدادهای کارآفرینی مسئولیت ایجاد تفکر کارآفرینی را بر عهده دارند. هدف اینوتکس این است که منتورها و استارتاپ‌ها زیر یک سقف بیایند. بنابراین هدف اینوتکس ۳ موضوع است؛ همکاری بین بازیگران، ارائه فرصت های نوین سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران وانتقال محتوا بین بازیگران این زیست بوم.»

سجاد عباسی فشمی ادامه داد: «امسال هم ۱۲ رویداد مختلف در کنار نمایشگاه داریم. استیج اینوتکس مانند سال‌های پیش است. انتقال محتوا در استیج از طریق پنل، مناظره و تئاتر شورایی و… انجام می‌شود. در سایت اینوتکس ۳۰۰ ظرفیت منتورشیپ وجود دارد که ۶۰ ظرفیت رزرو شده است. یکی از بخش‌های جذاب اینوتکس بخش رقابت استارتاپی اینوتکس پیچ است که از آذرماه رقابت‌های ابتدایی را انجام داد و اکنون رقابت نیمه نهایی روز شنبه برگزار می‌شود.

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس نیز در این افتتاحیه گفت: «از سال ۹۳ ما به شدت و حدت در پارک فناوری پردیس به این سمت حرکت کردیم تا ادبیات استارتاپی در کشور با صدها رویداد فناوری در دانشگاه ها شکل گرفت و دغدغه فعالیت‌های استارتاپی به درون دانشگاه‌ها که موتور محرک علم است، کشیده شد. آماری که ما رصد کردیم بیش از ۲۰ هزار نفر عملا در رویدادهایی که در ۶۰ شهر کشور برگزار شده، شرکت داشتند. دانشگاه‌ها که فعال شدند پارک‌های فناوری و همزمان صندوق نوآوری و وی سی‌ها و هر یک از اجرای این زیست بوم شکل گرفتند. اینوتکس توانسته سقفی باشد تا این بازیگران در کنار هم قرار بگیرند.»

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز به صورت آنلاین در این مراسم گفت: «تعداد استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده ها، پارک‌های فناوری، کارخانه‌های نوآوری و نواحی نوآوری در حاشیه دانشگاه‌ها در حال توسعه است و در حال حاضر زیست بومی در کشور شکل گرفته که پیش از این وجود نداشت و خوشبختانه آنها را در حوزه‌های مختلف داریم.»

سورنا ستاری ادامه داد: «جهت‌گیری دانشگاه‌ها تغییر پیدا کرده و به سمت دانشگاه‌های نسل سه و چهار در حال تغییر است. کارآفرینی نیز در حال تبدیل شدن به یک ارزش است.»