عرضه لواشک زنبور طلا در بازارهای اروپا و آمریکا، شرکت آذر ستوده (زنبور طلا) با تولید روزانه ۱۰ تن لواشک علاوه بر بازارهای داخلی در بازارهای خارجی از جمله اتریش، سوئد، انگلیس و کانادا سهم به فروش میرسد. مدیر عامل شرکت آذر ستوده (برند زنبور طلا) با بیان این مطلب افزود: این شرکت از قابلیتهای فراوانی برای توسعه صادرات برخوردار است اما تحریمها مانع از توسعه صادرات شده است.
به گزارش ندای البرز به نقل از وقایع نیوز، فرناز فرخی: شرکت آذر ستوده (برند زنبور طلا) با تولید روزانه ۱۰ تن لواشک علاوه بر بازارهای داخلی در بازارهای خارجی از جمله اتریش، سوئد، انگلیس و کانادا سهم به فروش میرسد. مدیر عامل شرکت آذر ستوده (برند زنبور طلا) با بیان این مطلب افزود:این شرکت از قابلیتهای فراوانی برای توسعه صادرات برخوردار است اما تحریمها مانع از توسعه صادرات شده است.
جواد صابری، در باره پیشینه شرکت آذر ستوده گفت: عملیات ساخت و ساز این شرکت از سال ۱۳۸۲ آغاز شد و اواخر سال ۱۳۸۳ با آماده شدن ساختمان و تجهیزات، در زمینه لواشک و ترشک شروع به فعالیت کردیم اما با گذشت زمان، تولید شرکت روی لواشک متمرکز شد.
در ابتدای کار، ما براساس سفارشات دریافتی از شهرستانها تولید میکردیم و با توجه به کیفیت بالای محصولات تولید شده، برند شرکت آذر ستوده (زنبور طلا) نسبت به سایر برندها برتری دارد. صابری درباره کیفیت محصولات زنبور طلا هم گفت: محصولات تولید شده آذر ستوده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است تا آنجا که کرونا هم مانع از تولید و عرضه محصولات ما نشد.
صابری افزود: در حال حاضر ۵۰ نفر به طور دایمی در شرکت آذر ستوده مشغول به کار هستند علاوه بر این، افرادی در نمایندگیهای متعددی که در ایران و خارج داریم مشغول فعالیت هستند و زیر مجموعه شرکت آذر ستوده محسوب میشوند ولی تعداد آنها مشخص نیست.
عرضه محصولات آذر ستوده در تمامی استانها
مدیر عامل شرکت آذر ستوده در ادامه گفت: این شرکت از قابلیتهای فراوانی برای توسعه فعالیتهای خود برخوردار است اما محدودیتهای زمینهای کشاورزی و سخت شدن شرایط و جزیرهای عمل کردن مانع برنامههای توسعه و گسترش این شرکت شده است به همین دلیل ترجیح میدهیم تا رفع این موانع و مشکلات به طور متمرکز در همین جا فعالیت داشته باشیم.
تسهیلات بدهند هم تولید افزایش مییابد هم اشتغال ایجاد میشود
صابری گفت: یکی از مهم ترین مشکلات ما برای توسعه و افزایش تولید نبود تسهیلات است. اگر تسهیلات باشد هم تولید را افزایش میدهیم و هم اشتغال جدید ایجاد میکنیم. در حال حاضر، مواد اولیه مورد نیاز را به طور سالانه تهیه میکنیم و در مقاطعی هم از بانکها تسهیلات گرفته ایم ولی این تسهیلات به اندازه ای نیست که کارساز باشد و بتواند تحولی در تولید ایجاد کند در حالی هر شرکتی برای افزایش توان تولید و بازدهی بیشتر نیاز به تسهیلات دارد.
وی نوسانات قیمت را یکی از عوامل اثر گذار بر فعالیت و توان اقتصادی مجموعه متبوع خود دانست و تصریح کرد: تغییر قیمتها بخصوص تغییر قیمت مواد اولیه در سود و ضرر شرکت بسیار تاثیرگذار است و این مسئله باعث کم شدن قدرت رقابت ما شده است.
تولید لواشک نامرغوب و غیر استاندارد در نبود نهادهای نظارتی
صابری ضمن انتقاد از نبود نظارت بر فعالیتهای غیر قانونی در حوزه تولید لواشک گفت: متاسفانه در استان آذربایجان شرقی، کارگاههایی بدون هیچ مانعی به صورت غی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Thursday, 21 November , 2024