این کتاب را هدیه می دهیم به آنهایی که می دانند در فقر معنویتی نیست و از آن به ستوه آمده اند. آن هایی که می خواهند کاری بکنند، یا چیزی بسازند که آینده خودشان و دیگران را تغییر دهد و به ثروت واقعی دست یابند.
به گزارش پایگاه خبری ندای البرز، دکتر کیارش عباس زاده نویسنده کتاب کارخانه کسب و کار و موسس زود فود، ضمن تشکر از دکتر عاطفه مهدوی در آئیین رونمایی کتاب که با حضور اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران، مشاوران و مدرسین بین المللی و … برگزار شد گفت: افراد زیادی را دیدم که بخاطر نبود اطلاعات کافی برای ارزیابی ایده ها و راه اندازی کسب و کارشان، زمان، عمر، اعتبار و منابع مالیشان به هدر رفته است.
وی افزود: با توجه به اتفاق هایی که در زمینه خانه کسب و کار، راه اندازی زود فود (اسنپ فود)، شرکت سرمایه گذاری پرشین و … برایم پیش آمده بود تصمیم گرفتم از این تجربیات اهدافی را استخراج کنم تا برای دیگران نیز مفید باشد و این کتاب، معناییست که ما به رنج هایمان بخشیده ایم.
عباس زاده در ادامه گفت: در این کتاب از علوم مختلف استفاده شده است. بخش هایی از این کتاب بر روی باورها و بخش هایی در زمینه پیش نویس های مالی، مدیریت استراتژیک، نوآوری ها، بازاریابی فروش و … کار شده است.
نویسنده کتاب کسب و کار عنوان کرد: در جلسات مختلی که در وزارت اقتصاد، وزارت کار و کمیسیون تلفیق مجلس داشتیم، یکی از چالش های مهم سواد کسب و کار است که یکی از مهمترین عوامل شکست کسب و کارها در ایران است که ما در این زمینه به سمت کتاب هایی قدم برداشتیم تا در این حوزه بتواند خلاء های موجود را بر طرف نماید و به صورت مسیری درآمده که موارد مورد نیاز از نقطه شروع کسب و کار تا انتهای آن در بخش های مختلف، مورد بررسی قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: این کتاب برای افرادی که می خواهند مدیر کسب و کاری شوند و یا استارت آپ های خودشان را راه اندازی نمایند و همچنین مشاوران کسب و کار و سازمان هایی که در این حوزه فعالیت می کنند، مفید می باشد.
کیارش عباس زاده خاطر نشان کرد: با توجه به حجم زیاد این کتاب و برای اینکه خواننده خسته نشود از تصاویر زیادی در آن استفاده شده و بعضی از مفاهیم را به صورت تصویری و نموداری منتقل می کند و این یک مسیری است که به خواننده نشان می دهد که در ایده کسب و کار خود، چقدر احتمال موفقیت یا شکست را دارد و چه میسرهایی را باید برود تا احتمال موفقیت بیشتر شود.
وی در پایان از مرکز کارآفرینی و پارک علم و فناوری دانشگاه شریف، صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی ریاست جمهوری و اتاق ایران تقدیر و تشکر نمود.
Tuesday, 3 December , 2024