تفاهم‌نامه مشترک ارتقا مهارت بین صنعت و دانشگاه، امروز فدارسیون صنایع غذایی ایران با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگارامام(ره) در راستای پیشبرد بهتر صنعت غذا و پویایی رشته‌های صنایع غذایی دانشگاه سندی را امضا کنند که در آن دانشجویان بتوانند پس از فارغ‌التحصیلی دوره‌های کارورزی و مهارت آموزی تجربی خود را با هدف دقیق‌تری برای بازار کار دنبال کنند

تفاهم‌نامه مشترک ارتقا مهارت بین صنعت و دانشگاه، امروز فدارسیون صنایع غذایی ایران با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگارامام(ره) در راستای پیشبرد بهتر صنعت غذا و پویایی رشته‌های صنایع غذایی دانشگاه سندی را امضا کنند که در آن دانشجویان بتوانند پس از فارغ‌التحصیلی دوره‌های کارورزی و مهارت آموزی تجربی خود را با هدف دقیق‌تری برای بازار کار دنبال کنند

به گزارش ندای البرز به نقل از روستانیوز: نرگس آذرپیوند| در این نشست که در سالن خوارزمی دانشگاه یادگار امام(ره) با حضور دانشجویان و اساتید و جمعی از کارآفرینان و اعضای هیات مدیره فدراسیون صنایع غذایی برگزار گردید.

در این نشست که با سخنرانی مهندس نقاشی مدیرعامل فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی ایران، امیررضا ثابت‌پی مدیر عامل هلدینگ صنایع غذایی نامی‌نو‌، محمدرضا فخرالدینی مدیرعامل هلدینگ شرکت ویتانا و حسن گرجی مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی شهدین گام همراه بود که درباره موضوعات و چالش‌ها و نیازهای صنعت غذا و نیروی کار متخصص صحبت کرده و این حوزه را مشتاق و نیازمند افراد تحصیلکرده و خلاق و تاثیر گذار دانستند.

در طی این نشست، بخش پرسش و پاسخ نیز بین دانشجویان و کار آفرینان صنعت غذا نیز مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت که خیلی از بحث‌ها و ابهامات دانشجویان پاسخ داده شد.

در راستای این تفاهم‌نامه فدراسیون صنایع غذایی به‌عنوان یک واحد مهارت‌آموزی در کنار دانشگاه تلقی خواهد شد.