کارگاه آموزشی طرح شناسه کالا و کد رهگیری، صدور فاکتور الکترونیکی و ایجاد کد نقش در سامانه جامع تجارت برای اعضای صنف سازندگان و فروشندگان باتری و لوازم برقی خودرو با حضور محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزیر صمت، قاسم نوده فراهانی رئیس، ابراهیم درستی نایب رئیس اول، خسرو ابراهیمی نیا نایب رئیس دوم، حسین […]
کارگاه آموزشی طرح شناسه کالا و کد رهگیری، صدور فاکتور الکترونیکی و ایجاد کد نقش در سامانه جامع تجارت برای اعضای صنف سازندگان و فروشندگان باتری و لوازم برقی خودرو با حضور محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزیر صمت، قاسم نوده فراهانی رئیس، ابراهیم درستی نایب رئیس اول، خسرو ابراهیمی نیا نایب رئیس دوم، حسین درودیان عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف تهران و حسین علی اکبری رئیس و اعضای این صنف در محل اتاق اصناف تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری ندای البرز به نقل از تولید و بازار: در این جلسه محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزیر صمت ضمن تبریک دهه تولید و صنعت و روز ملی اصناف به حاضران گفت: از آنجا که کار شما به نوعی صنفی و صنعتی می باشد و علم، تخصص و تجربه صنفی را یک جا دارید؛ لذا امین مردم بوده و نظر شما به حق نزدیک و برای مردم راه گشاتر است. بر این اساس در اجرای طرح شناسه کالا و کد رهگیری می توانید بسیار موثر و کارساز عمل کنید.
برادران تصریح کرد: صنعت باتری کشور پتانسیل تامین بیش از ۹۹ درصد از نیاز داخلی را دارد؛ پس نه نیاز به قاچاق داریم نه واردات بی کیفیت. هم مواد اولیه به اندازه کافی داریم و هم صنعت خوب. از سوی دیگر شبکه اصناف امین، آموزش دیده و متخصصی داریم که بسیار سرمایه ارزشمندی هستند و باید قدر آن را بدانیم و به شکلی مناسب از ظرفیت آنها استفاده کنیم.
معاون صنایع عمومی وزیر صمت گفت: اگر تولیدکننده خوبی داریم باید از آن حمایت کنیم، باید به تولیدکننده خوب افتخار کنیم. تولیدکنندگان از خودمان از فرزندانمان و از هموطنانمان هستند؛ یعنی همه ما پای سفره صنعت و تولید نشسته ایم؛ چه کسانی که مستقیم از این بخش حقوق می گیرند و چه کسانی که غیرمستقیم از آن ارتزاق می کنند.
وی در اهمیت تولید و تاثیر اجرای طرح مذکور در ساماندهی آن افزود: اگر تولید نباشد نه توزیعی خواهد بود؛ نه کارگر و کارمندی؛ پس باید ارزش و اهمیت تولید بر هر کسی روشن باشد. در مجموعه شما تولیدکنندههای بسیار خوبی در صنعت باتریسازی داریم.
معاون صنایع عمومی وزیر صمت گفت: ما نیازمند اعتماد مردم هستیم. باید فرزندانمان به صنفی بودن ما افتخار کنند. بزرگترین سرمایه تولید؛ هویت ملی و بزرگترین سرمایه اصناف؛ هویت صنفی آنها می باشد که باید حفظ شود و یکی از ابزارهای این هدف داشتن شناسه کالا و کد پیگیری است.
وی در اهمیت داشتن شناسه کالا و کد پیگیری افزود: با همکاری شما به عنوان صاحبان اصلی این صنف و صنعت و تحقق اجرای دقیق این طرح، افراد سودجو و فرصت طلب دیگر نمی توانند کالای تقلبی، بی کیفیت و بدون کد شناسه و پیگیری را در کنار کالاهای شما عرضه کنند.
معاون صنایع عمومی وزیر صمت تصریح کرد: اصلاح و شفافسازی در حوزه تولید و فروش کالا در بلندمدت به نفع مصرفکننده و تولیدکننده است و از قاچاق معکوس و فساد در کشور جلوگیری میکند.
برادران در پایان تاکیدکرد: شما امین دولت هستید و ما از نظرات، راهکارها و ایدههای شما متخصصان استقبال می کنیم.
حسین علی اکبری، رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان باتری و لوازم برقی خودرو تهران نیز طی سخنانی در ارتباط با اجرای این طرح و اهمیت آن گفت: یکی از اهداف پیش بینی شده برای اجرای این طرح جلوگیری از ورود کالای قاچاق و تقلبی به بازار می باشد. در این راستا تشخیص کالاهای معتبر و اصل از نامعتبر و قاچاق نیازمند تعریف ساختاری بود که تمام نکته نظرات تخصصی صنف را به وزارت صمت ارایه دادیم.
علی اکبری گفت: در طرح شناسه کالا و کد پیگیری باید تمام تولیدکنندگان، بنکداران، توزیع کنندگان و فروشندگان خرد در سامانه جامع تجارت ایران ثبت نام کرده و دارای کد شناسایی باشند؛ یعنی چرخه ای تعریف شده است که خارج از آن خرید و فروشی صورت نمی گیرد؛ بنابراین واحدهای بدون پروانه از چرخه خارج می شوند چرا که نمی توانند برای ثبت امور خود وارد سامانه شوند.
وی تاکید کرد: پیگیری و ساماندهی واحدهای بدون پروانه و تداخل صنفی از مهم ترین اقدامات هیئت مدیره اتحادیه است که در دو ماه گذشته ۲۵۰ واحد بدون پروانه شناسایی و اقدامات لازم برای ساماندهی آنها انجام شده است.
در پایان با حضور کارشناسان، آموزش لازم در خصوص طرح شناسه کالا و کد رهگیری، صدور فاکتور الکترونیکی و ایجاد کد نقش در سامانه جامع تجارت ارائه و به سوالات اعضای صنف پاسخ داده شد.
Friday, 22 November , 2024