کاهش ۲میلیون تنی مصرف گندم در کشور با افت ضایعات، نایب رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران با اشاره به عوامل موثر در ضایعات بالای گندم از مزرعه تا سفره گفت: حدود ۳۰درصد گندم تولیدی به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می‌شود که راهکار جلوگیری از این ضایعات آموزش به کشاورز برای مصرف درست بذر (سالانه […]

کاهش ۲میلیون تنی مصرف گندم در کشور با افت ضایعات، نایب رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران با اشاره به عوامل موثر در ضایعات بالای گندم از مزرعه تا سفره گفت: حدود ۳۰درصد گندم تولیدی به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می‌شود که راهکار جلوگیری از این ضایعات آموزش به کشاورز برای مصرف درست بذر (سالانه یک‌میلیون و ۲۰۰هزار تن بذر در کشو مصرف می‌شود)، استفاده از تجهیزات، کمباین‌ها و ماشین‌آلات روز دنیا، چادر کشیدن روی کامیون‌ها هنگام حمل و نقل محصول، مدیریت گندم ورودی به انبارها و کارخانجات آرد و در نهایت مدیریت نان مصرفی است.

به گزارش پایگاه خبری ندای البرز: علی‌قلی ایمانی در گفت‌وگو با اخبار سبز کشاورزی اظهار داشت: با مدیریت زنجیره تولید تا مصرف گندم می‌توان نیاز کشور را از ۱۱/۵ به ۹/۵ میلیون تن کاهش داد که این امر یعنی کاهش دو میلیون تنی مصرف و جلوگیری از خروج حجم عظیمی ارز از کشور.

در کشور ما ۲برابر استاندارد جهانی گندم مصرف می‌شود

ایمانی بیان کرد: در کشور ما دو برابر استاندارد جهانی گندم مصرف می‌شود که این کار ظلم به تولیدکننده و منابع کشور است.

وی با اشاره به این‌که اجرای درست طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها دو میلیون تن مصرف گندم را کاهش می‌دهد، ادامه داد: با طرح مردمی سازی یارانه‌ها بخش اعظم رانت و فساد حوزه گندم از بین می‌رود و چون نانوا بر اساس تراکنش پول می‌گیرد، سعی می‌کند نان باکیفیت‌تری تولید و مشتری بیش‌تری پیدا کند.

ایمانی اظهار داشت: در گذشته کارخانجات ماکارونی این محصول را با گندم یارانه‌ای تولید و صادر می‌کردند و سود بسیار خوبی از این طریق می‌بردند، در حالی که اکنون با این طرح جلوی حیف و میل منابع داخلی و یارانه‌ها گرفته می‌شود.