۱۶۵۰ دیده بان پیشگیری، جذب «سامانه سجام» قوه قضائیه شدند، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز در تشریح اقدامات ۱۵۰ روزه مدیریت خود از تشکیل ۴۵ بانک اطلاعاتی و جذب ۱۶۵۰ دیده بان پیشگیری در سامانه سجام قوه قضائیه خبر داد. به گزارش پایگاه خبری ندای البرز، فرید نجف‌نیا معاون […]

۱۶۵۰ دیده بان پیشگیری، جذب «سامانه سجام» قوه قضائیه شدند، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز در تشریح اقدامات ۱۵۰ روزه مدیریت خود از تشکیل ۴۵ بانک اطلاعاتی و جذب ۱۶۵۰ دیده بان پیشگیری در سامانه سجام قوه قضائیه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری ندای البرز، فرید نجف‌نیا معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز با حضور در جلسه‌ای که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌ جمعه کرج برگزار شد، با آیت‌الله حسینی همدانی و ائمه جمعه استان دیدار و گفت‌وگو کرد.
آیت‌الله حسینی همدانی در بخشی از سخنان خود با اشاره به ضرورت و اهمیت پیشگیری از جرایم به عنوان یکی از مؤلفه‌های اساسی و تأثیرگذار در پیشبرد اهداف کشور و ایجاد انسجام اجتماعی، از ارائه گزارش معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز ابراز رضایت کرد.
نجف‌نیا در این نشست دو ساعته ضمن تشریح مبانی، مفاهیم و فرآيند مديريت پيشگيري از وقوع جرم گفت: بزهكاري محصول تأثير علل مختلفی است که مجموع آن‌ها موجب وقوع جرم می‌شود و ائمه جمعه به عنوان بلندگوهای معنوی پیشگیری می‌توانند نقش مؤثری در افزایش سطح امنیت ذهنی و روانی شهروندان و ارتقاء آگاهی‌های عمومی ایفا کنند.
دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز گفت: یکی از اولویت‌های جدی مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، موضوع پیشگیری از جرم است که باید گفت نخستین و کلیدی‌ترین نکته در موضوع پیشگیری از جرم، فراقوه‌ای بودنِ آن است و لازم است تمامی دستگاه‌ها، نهادها و صاحبنظران در حرکتی هماهنگ و منسجم در زمینه پیشگیری از جرایم اقدام کنند.
وی افزود: بر همین مبنا از ابتدای سال جاری تاکنون با ایجاد همگرایی عملیاتی بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان، جامعه نخبگانی و اساتید حوزه و دانشگاه و مبلغین مؤثر استان توانستیم برنامه‌های موفقی مانند «میز خدمت در مساجد و مصلی‌های نماز جمعه»، «طرح هفتگی هر مسجد یک حقوقدان»، «ملاقات‌های مردمی مسجدمحور» و «دوره‌های متعدد و متنوع آموزشی» را در سطح استان اجرایی کنیم که با استقبال شهروندان مواجه شد.
نجف‌نیا در پایان گزارش اجمالی از عملکرد ۱۵۰ روزه مجموعه تحت مدیریت خود را ارائه کرد که امضای ۱۵ تفاهم‌نامه با ادارات استان به منظور پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی، تدوین ۷ طرح پیشگیرانه، تشکیل اتاق وضعیتِ رصد مستمر آمار جرایم و آسیب‌های اجتماعی استان، توفیق سازش ۱۵درصدی در پرونده‌های طلاق توافقی و یک‌طرفه با انجام مشاوره‌های تخصصی، ارائه آموزش‌های پیشگیرانه به ۲۰۸۴ نفر از شهروندان در قالب ۷۷ کارگاه آموزشی، تشکیل ۴۵ بانک اطلاعاتی و جذب ۱۶۵۰ دیده بان پیشگیری در سامانه سجام قوه قضائیه، بخشی از این اقدامات است.
در این نشست ائمه جمعه استان به بیان دغدغه‌ها و طرح برخی نظرات خود پرداختند که معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز گفت: نظرات و مطالباتی که رویکرد اجتماعی و پیشگیرانه دارد را به طور جدی پیگیری خواهد کرد.