تولید میگوی پرورشی آب شور در کشور به عنوان یک کالای صادرات‌محور برنامه‌ریزی شده است.

تولید میگوی پرورشی آب شور در کشور به عنوان یک کالای صادرات‌محور برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش ندای البرز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان شور سازمان شیلات ایران ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به تولید صادرات‌محور میگوی پرورشی آب شور، وجود بازارهای قوی خارجی به همراه بالا رفتن قیمت ارزی محصول و نرخ تبدیل آن در کشور به عنوان عوامل تاثیرگذار در میزان عرضه محسوب می‌شود.

وحید معدنی اظهار داشت: در حال حاضر صادرات میگو به بیش از ۲۱ کشور صورت می‌گیرد و پنج کشور عمده وارد کننده میگوی پرورشی آب شور ایران شامل روسیه، امارات متحده عربی، چین، قطر و ترکیه است.

وی در همین حال صادرات میگو کشور در سال ۱۴۰۱ را بیش از ۳۷ هزار تن عنوان کرد.

معدنی گفت: عمده گونه میگوی مورد پرورش در ایران، گونه وانامی می‌باشد.

وی تصریح کرد: سازمان شیلات ایران به منظور توسعه صادرات میگوی پرورشی به دنبال جذب سرمایه‌گذاران برای ایجاد تنوع در بسته‌بندی و عرضه محصول است و در این زمینه پیشرفت‌های قابل توجهی از طریق حمایت از ایجاد بازارهای آبزیان استانی صورت گرفته است.

مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان شور سازمان شیلات ایران اذعان داشت: در حال حاضر تعداد ۹۲ واحد فرآوری میگو که با تجهیزات و ماشین‌آلات مرتبط در کشور داریم و ظرفیت فرآوری در یک شیفت کاری ۱۳۵۰ تن در روز می‌باشد.

وی در مورد حمایت از تولیدکنندگان میگوی کشور نیز اعلام کرد: حمایت از پرورش دهندگان میگو در قالب سیاستگذاری‌های اصولی و فنی در تولید و صدور مجوزهای مربوطه در درگاه ملی، هدایت‌های فنی و کارشناسی در سطوح استانی و ستاد، هدایت و نظارت بر عملکرد شیلات استان‌ها در چارچوب وظایف محوله، ایجاد هماهنگی بین تمام دستگاه‌های ارایه کننده خدمات و توزیع نهاده‌ها و تسهیل‌سازی امور به منظور فعال‌سازی ظرفیت‌های راکد صورت می‌گیرد.