جمعه هفدهم آذرماه، با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۲ واحد تولیدی و صنعتی به بهره برداری رسید. این‌ واحدها در زمینه تولید دستگاه های کارت خوان، تولید BCM خودرو و تجهیزات الکترونیکی خودرو متصل فعالیت دارند. با بهره برداری از این واحدها زمینه ایجاد یک هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم شده است. 

۲ واحد تولیدی و صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام به بهره برداری رسید / جمعه هفدهم آذرماه، با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۲ واحد تولیدی و صنعتی به بهره برداری رسید. این‌ واحدها در زمینه تولید دستگاه های کارت خوان، تولید BCM خودرو و تجهیزات الکترونیکی خودرو متصل فعالیت دارند. با بهره برداری از این واحدها زمینه ایجاد یک هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم شده است.

به گزارش پایگاه خبری ندای البرز به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، دکتر عیسی زارع پور روز جمعه در جمع مدیران شرکت های حوزه فاوا و اقتصاد دیجیتال استان البرز در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام برگزار شد افزود: در دولت سیزدهم برای نخستین بار یک فصل مستقل در برنامه هفتم توسعه به اقتصاد دیجیتال اختصاص پیدا کرده و به عنوان یکی از ۸ حوزه کلیدی در این برنامه آمده است.

وی با اشاره به بندهای اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم توسعه، افزود: این برنامه یک فرصت مناسب برای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات به شمار می رود.

زارع پور به پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها نیز اشاره کرد و گفت: اجرای این پروژه در برنامه هفتم به صورت قانون دیده شده و با اجرای آن و ارایه سرعت های چندصد مگابیتی، انقلابی در حوزه ارتباطات ایجاد می شود.

وی درباره هوشمندسازی در برنامه هفتم توسعه نیز افزود: بر اساس این برنامه تمام دستگاه ها موظف شدند که در سال آینده برنامه خود برای استفاده از فناوری های نوین را برای تصویب به دولت ارائه کنند و با این اقدام انبوهی از پروژه ها به سمت بخش خصوصی می آید.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: برنامه هفتم توسعه پشتوانه خوبی برای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در ۵ سال آینده است.

وی با بیان اینکه کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال، اختیارات هیات وزیران را دارد، خطاب به فعالان حاضر در این نشست گفت: اگر برای رفع ‌مشکلات فعالیت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیاز به مصوبه این کارگروه باشد حتما پیگیری می کنم و تمام قد حامی شما هستیم و به نمایندگی از شما در دولت پیگیر مشکلات هستیم.

زارع پور در ادامه به استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی پیام برای بخش  ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این نشست بیش از ۱۰ نفر از مدیران و فعالان این حوزه بصورت مفصل به مسائلی مانند هزینه انشعاب برق در منطقه پیام، مشکلات تولید بومی، تخریب تولیدات داخل توسط برخی جریان ها، سوءاستفاده از برخی بخشنامه ها، اعمال نظام مهندسی رایانه ای، راه اندازی پیشخوان مجازی مشکلات کسب و کارها، مشکلات شرکت های مستقر در پارک  فاوا و استفاده از تولیدات بومی برای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها، موانع تولید تلفن همراه داخلی و تعامل تولید کنندگان با برخی دستگاه ها و ادارات را مطرح کردند و وزیر ارتباطات نیز به در مورد آنها صحبت کردند و به اشاره به مواردی پاسخ دادند.